HTML

Sanya ártatlanságának védelmében

Ez a blog abból a célból jött létre, hogy elmondhassuk, a barátunk, akit április közepén előzetes letartóztatásba helyeztek ártatlan. Bizonyítékok nélkül, nyomásgyakorlás céljából tartják bezárva, és a sajtóban csak a rendőrség megalapozatlan álláspontja kap teret. Olvasd el, hogy lásd: veled is megtörténhet!

Friss topikok

  • belekotty: @Viki: Te teljesen hülye vagy? Nem az ő dolguk keresni. Az dolguk hogy bizonygassák az ártatlansá... (2009.08.17. 07:52) TV2 - Tények
  • Tittyman: Syriana! Már november van és még semmi? Nem engedték ki Sanyit? Előrukkolt valamivel a "rendőrség"? (2008.11.05. 21:13) Kaiser Ede és Hajdu László szerencséje
  • Tittyman: A rádióban már hír, az ügyvédet meg nem értesítik? (2008.10.21. 19:18) Na ugye, megmondtuk!
  • T: Üdv! Kérlek, keress meg az emailemen, kedves Syriana, a weboldalon nem jelenik meg, de elvileg t... (2008.06.27. 13:52) Személyes találkozó
  • Erika: Szia Rico! A legközelebbio levélbe beleírjuk, hogy mit üzentek! Erika (2008.06.15. 09:19) A mi álláspontunk

Linkblog

2008.07.31. 08:22 Ashőfelhő

Na ugye, megmondtuk!

 

Fordulat előtt a Balla-ügy?


Hiába próbált védekezni Balla Irma, a gyilkos lefogta, és csak ütötte, ütötte – derül ki a legújabb, az eddiginél részletesebb igazságügyi orvosszakértői véleményből. A néha képviselő telefonja is beszédes.

Április 6. késő esti óráira teszi Balla Irma néhai önkormányzati képviselő halálának időpontját a legújabb igazságügyi orvosszakértői vélemény – tudta meg a Hajdú Online. Ez utóbbi azért bír komoly jelentőséggel, mert a büntetőeljárás jelenlegi terheltje, S. Sándor – a képviselő fia – biztosnak tűnő alibivel rendelkezik április 6. kora estétől április 7. hajnaláig. A 29 éves férfi ugyanis egy bagaméri szalonnasütésen tartózkodott.

A fiatalembert – aki tagadja a bűncselekmény elkövetését – ez év áprilisában gyanúsították meg az emberöléssel, azóta is előzetes letartóztatásban van.
A lakásból kizárólag Balla Irma mobiltelefonja tűnt el. A készüléket néhány kilométerrel odébb – a Széchenyi-kertben – találták meg. A cellainformációkból kiderül, hogy a telefon április 6-án éjjeli 11 óra körül „kelt útra” a tetthelyről, több mint valószínű, hogy a gyilkos vitte magával. Viszont, mint említettük, ebben az időpontban S. Sándor 25-30 kilométerre volt Debrecentől

 

Ritka kegyetlenséggel


A legújabb, az eddiginél részletesebb igazságügyi orvos szakértői vélemény alapján Balla Irmát bestiális kegyetlenséggel gyilkolták meg. A tettes egy viperához hasonló fém ütőeszközzel támadt az ágyban fekvő nőre 2006. április 6-án éjjel. A szakértő szerint Balla megpróbált felülni, de a gyilkos lefogta a kezét, ráült a medencéjére, úgy ütlegelte tovább. Végül eltörte a gégéjét. Mindez a szörnyűség hosszú perceken át tartott.


Kártalanítást igényelhetnek

A férfi ügyvédje, Magyar György lapunknak elmondta: az orvosszakértői vélemény adataira és a cellainformációkra tekintettel szabadlábra helyezési kérelmet terjesztenek elő az ügyészségen.

– Jelentős kártalanításra tartunk igényt, ha bebizonyosodik, hogy az ügyfelemet igaztalanul tartják fogva – figyelmeztetett a védő.

Hozzátette: S. Sándort a jövő hétfőn ismét kihallgatják a megyei rendőr-főkapitányságon, ahová a húgát is várják hasonló okból. A nőt természetesen tanúként.
A megyei főügyészség osztályvezetője, Gulyásné Birinyi Ildikó elmondta: S. Sándor előzetes fogva tartását – melyet az elrejtőzés, szökés veszélye miatt rendelt el a bíróság – jelenleg is indokoltnak tartják.

 

Forrás: HAON

 

6 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ssandor.blog.hu/api/trackback/id/tr11593862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erika 2008.07.31. 09:23:05

Én úgy tudom, hogy Sanyi mp3 lejátszója is eltűnt. Úgyhogy most azt nem értem, hogy miért írják, hogy csak a telefon tűnt el...

Rico 2008.09.04. 11:55:10

Sziasztok! Fogalmam sincs, hogy ennyi tény mellett hogyan van képük még bent tartani sanyát.Elképesztő a magyar igazságszolgáltatás.Illetve már nem is igazság, inkább jog... Nem tudom elhinni, hogy 7 ember egybehangzó álítását egyszerűen "nem veszik figyelembe". A 7 ember között 2 is van aki aznap látta először.Miért hazudnának?Miért hazudnánk? Annak meg azt üzenem, aki mindenféle saját véleményét és kétkedését juttaja itt nyilvánosságra, hogy mindenki járhat így,és anélkül ne mondjon véleményt sanyáról, hogy ismerné.Aki csak a médiából ismeri a történetet, nekem ne jöjjön szövegelni, mert féligazságok és hazugságok manipulált tömkelege az egész. Én ott voltam a szalonnasütésen és bizton állítom, Sanya is ott volt.NEM ÖLT MEG SENKIT NEMHOGY AZ ANYJÁT!
Ideje mindenkinek észbekapni, hogy a 98%-os felderítettségi statisztika miatt vajon hányan vannak ártatlanul börtönben? Szerintem úgy az elkövetők 35% lehet.De Sanya a lényeg.Ez a blog miatta van. Ha valakinek nem tettszik ne nézze.Sanyának kitartás, és remélem mihamarabb kikerül. Üdv: Rico

Erika 2008.09.04. 19:51:51

Szia!
Ugyan nem tdom, hogy ez a kértkeős rész kinek szólt, de igaz.
Hogy most hol tart az ügy? Még mindig az időhúzás stádiumában! És az a vicc, hogy nincs kontroll, az ügyészség csak nyomja a magáét, a bíróság meg bólogat rá. És senki sem látja meg a tényeket. Egyébként a közvélemébny szerintem erőseny Sanyi mellett áll. Olyanok is akik nem ismerik. Én legalábbis ezt látom a környezetemben élő embereken és ha megnézed pl. a haonos cikkek kommentjeit, ott is mindenki látja, hogy ki mond igazat, és ki nem. Kár, hogy a hatalom nem az igazság oldalán áll.

Boldogh Tibor · http://Tittyman 2008.10.21. 10:26:11

Valaki frissíthetne, hogy mire alapozzák a vizsgálati fogság meghosszabbítását!
Egyébkén meg " Vicc a neve nem rendőrség!!)

Erika 2008.10.21. 13:57:52

Szia Tibor!

Ha majd kiderül, hidd el lesz frissítés, csak a rendőrség szokás szerint húzza az időt, (értsd: nem küldi meg idejében az iratokat) valamint az ügyvédet még mindig nem értesítették mikor lesz a tárgyalás, amelyen eldöntik marad-e az előzetes... márpedig elég sanszos, hogy holnap, mivel 24-én lejár az előző határidő, és addig már csak a mai, és a holnapi nap az, ami munkanap...

Tittyman 2008.10.21. 19:18:23

A rádióban már hír, az ügyvédet meg nem értesítik?
süti beállítások módosítása