HTML

Sanya ártatlanságának védelmében

Ez a blog abból a célból jött létre, hogy elmondhassuk, a barátunk, akit április közepén előzetes letartóztatásba helyeztek ártatlan. Bizonyítékok nélkül, nyomásgyakorlás céljából tartják bezárva, és a sajtóban csak a rendőrség megalapozatlan álláspontja kap teret. Olvasd el, hogy lásd: veled is megtörténhet!

Friss topikok

  • belekotty: @Viki: Te teljesen hülye vagy? Nem az ő dolguk keresni. Az dolguk hogy bizonygassák az ártatlansá... (2009.08.17. 07:52) TV2 - Tények
  • Tittyman: Syriana! Már november van és még semmi? Nem engedték ki Sanyit? Előrukkolt valamivel a "rendőrség"? (2008.11.05. 21:13) Kaiser Ede és Hajdu László szerencséje
  • Tittyman: A rádióban már hír, az ügyvédet meg nem értesítik? (2008.10.21. 19:18) Na ugye, megmondtuk!
  • T: Üdv! Kérlek, keress meg az emailemen, kedves Syriana, a weboldalon nem jelenik meg, de elvileg t... (2008.06.27. 13:52) Személyes találkozó
  • Erika: Szia Rico! A legközelebbio levélbe beleírjuk, hogy mit üzentek! Erika (2008.06.15. 09:19) A mi álláspontunk

Linkblog

2008.06.07. 19:17 Ashőfelhő

Balla Irma telefonja a föld alól került elő...

A néhai képviselőnő mobiltelefonja lehet a kulcs a Balla-ügyben. A készülék eltűnt a gyilkosság éjszakáján és a város másik feléből került elő – a föld alól. Aki elásta, valószínűleg a politikus megöléséről is sokat tudna mondani…

A néhai képviselőnő mobiltelefonja lehet a kulcs a Balla-ügyben. A készülék eltűnt a gyilkosság éjszakáján és a város másik feléből került elő – a föld alól. Aki elásta, valószínűleg a politikus megöléséről is sokat tudna mondani… A rendőrség jelenleg az asszony fiát, S. Sándort gyanúsítja. A 29 éves férfi – aki tagadja, hogy bármi köze volna édesanyja halálához – másfél hónapja előzetes letartóztatásban van.

 

Cellainformációkra várva

 

Védője, Magyar György már kérte a nyomozó hatóságoktól, hogy adják át számukra Balla Irma és S. Sándor mobiltelefonjának cellainformációit, melyek alapján megállapítható, hol voltak a gyilkosság idején – legalábbis a készülékek. Az ügyészség azonban a büntetőeljárás érdekeire hivatkozva megtagadta Magyar igényét. A védő szerint a szakértői vélemények nem képeznek gyanúalapot, ezért továbbra is S. Sándor szabadlábra helyezése mellett kardoskodnak.

Magyar elmondta: a nyomozó hatóságok a szakértői véleményekre hivatkozva alapozták meg a védence elleni gyanút, de ezek alapján mindössze annyit lehet S. Sándor ellen felhozni, hogy az anyja DNS-nyomai megtalálhatók az ő holmijain, és fordítva.

De kérdem én – hangsúlyozta –, mitől ne lenne ez természetes, hiszen a fiatalember nála lakott. Ráadásul a védencemtől, miután jelentette édesanyja halálát, azonnal körömmintát vettek, illetve lefoglalták a ruházatát. Nem találták rajta az elhunyt vérét, pedig nagyon sok elfolyt a tetthelyen – fűzte hozzá. A védő nem kívánt a nyomozás részleteiről beszélni.

 

Nem a laptoppal

 

Más forrásból származó értesüléseink szerint téves az a lapunkban is közölt sajtóinformáció, mely szerint a képviselőnőt a laptopjával verték agyon. A számítógép ugyanis nagyjából ép állapotban került elő. A brutálisan agyonvert, nyak- és koponyasérüléseket szenvedett asszonyholttestére az ágyában, letakarva talált rá a fia.

A gyilkosság tavaly áprilisban, húsvét szombatjára virradóan vagy előtte, nagypéntek estéjén történt.

Forrás: HAON

9 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ssandor.blog.hu/api/trackback/id/tr77508611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pisti0827 2008.06.08. 15:54:23

Na! Remélem Sanyi nem soká újra szabad lesz! Csak bírd ki Sanyi!
Egyébként ez a megtalált mobiltelefon bennem több kérdést is felvettet.

Hogyan találták meg? És kik? A rendőrség? Vagy egy magánszemély? Kiváncsi lennék a megtalálás körülményeire!
Mert ha rendőrség találta meg akkor ezt állampolgári bejelentés alapján kellett tenni, mert nem hiszem hogy azt történhetet,hogy a járőrök arra jártak és gondolták,hogy ásnak egy gödröt keftelésből,csak úgy, és húú meg lett a telefon.Tehát erről maga a bejenlentő is sokat tudna mesélni,hogy honnan is tudta hogy ott van a mobil!!! Mert ha nem is ő az elkövető,szerintem - és ehhez nem kell nagy észnek lenni- "korona tanú ebben az ügyben!
Mindenesetre Sanyi üzenem neked innen az éteren keresztül,hogy bírd ki,nemsoká újra szabad leszel!Csak bírd ki!!!

Egy volt Kodós osztálytárs és barát: Kállai Pisti

Erika 2008.06.08. 20:44:40

Szia Pisti!

Üzeneted eljuttatjuk Sanyihoz. Biztos nagyon fog neki örülni!

Kállai István 2008.06.08. 22:12:21

Köszi Erika! Rendesek vagytok:) Ráférne már Sanyira egy kis öröm is ezután a sok megpróbálatás után...És akkor még elég enyhén fogalmaztam...

Erika 2008.06.09. 07:08:32

Mi is pont így gondoljuk, ezért is akarjuk, hogy tudjon mindenkiről aki mellette áll, és várja őt ki!

Ashőfelhő 2008.06.09. 23:02:03

Szia Pisti!

A telefont már egy éve megtalálták. A módjáról nem tudunk semmit, de nem úgy tűnik hogy túl sokat tudtak volna kezdeni az információval egy év alatt :-(

A nyomozók Sanyával kapcsolatban új szakértői véleményeket kértek, ezek elkészülési ideje 30 nap. Abban bízunk hogy ez végleg tisztázza őt, és végre szabadon engedik!

Utána lehet kezdeni gondolkodni a kárpótláson... ;-)

Kállai István 2008.06.10. 02:38:10

Igen ezt én is tudom,mármint,hogy nem most került elő a telefon...Pont ahogy megírtam itt a legelső kommentet,azután rá kb fél órára,beszélgettem anyával.Kitértünk Sanyira is és én elkezdtem lelkedezni,hogy na végre meg van telefon meg minden aztán anya lehűtött...Mert ahol dolgozik ott az egyik kolleganője Sanyi rokona..És mondta,hogy fél éve(én így tudom) találták meg a mobilt és nem a föld alatt,hanem egy guberáló a kukában,aki hívni akart rajta és ezután a rendörök bemérték és így lett meg a telefon...Szal syriana ez kamu hír...Van sejtésem,mi lehetet a blöff háttere,de erről most nem beszélnék Sanyi érdekében! Mindenesetre remélem ha az van amire én gondolok,van rá esély hogy Sanyi kijöjjön nemsoká!

Erika 2008.06.10. 07:01:37

Én azt biztosra tudom, hogy a telefon a föld alól került elő, mert valaki (a tettes?) elásta. De az is biztos, hogy nem most találták meg. Én most nagyon abban élek, hogy már nem tarthat sokáig ez az egész!

Varga Imre /Reptile,Repcsibe/ 2008.06.13. 15:19:58

KITARTÁS SANYA!!! A kárpótlás után köttelezni kellene a HEHE nagyra becsült hatóságokat /jujj elkapot a hányinger/ hogy oldják meg sanya vizsgáinak a pótlását és felkészülési időt biztositani számára. Mert ugye vádaskodni egyszerü, de a számára ki eset időt plusz a lelki terrort helyre hozni ahoz már nyomoroncok. SOK BÜDÖS CSICSKA EGYRAKÁSON AHOL A MAJOM VERHETI A NYÁLÁT. ez a hatóság.

Ui: bocs de kicsuszott.
kitartás Sanya, veled vagyunk repti és barátaid.

Varga Imre /Reptile,Repcsibe/ 2008.06.13. 15:21:55

Ja tisztelt hatóság HA BÜDÖS A MUNKA ELKELL MENNI A PICSÁBA? LESZ LELKESEBB ÉS BECSÜLETESEBB EMBER AKI MEGCSINÁLJA AZT AMIRE TI MAJMOK NEM VAGYTOK KÉPESEK.

upsz ezt lehet nem ide kellene. bocs
süti beállítások módosítása