HTML

Sanya ártatlanságának védelmében

Ez a blog abból a célból jött létre, hogy elmondhassuk, a barátunk, akit április közepén előzetes letartóztatásba helyeztek ártatlan. Bizonyítékok nélkül, nyomásgyakorlás céljából tartják bezárva, és a sajtóban csak a rendőrség megalapozatlan álláspontja kap teret. Olvasd el, hogy lásd: veled is megtörténhet!

Friss topikok

  • belekotty: @Viki: Te teljesen hülye vagy? Nem az ő dolguk keresni. Az dolguk hogy bizonygassák az ártatlansá... (2009.08.17. 07:52) TV2 - Tények
  • Tittyman: Syriana! Már november van és még semmi? Nem engedték ki Sanyit? Előrukkolt valamivel a "rendőrség"? (2008.11.05. 21:13) Kaiser Ede és Hajdu László szerencséje
  • Tittyman: A rádióban már hír, az ügyvédet meg nem értesítik? (2008.10.21. 19:18) Na ugye, megmondtuk!
  • T: Üdv! Kérlek, keress meg az emailemen, kedves Syriana, a weboldalon nem jelenik meg, de elvileg t... (2008.06.27. 13:52) Személyes találkozó
  • Erika: Szia Rico! A legközelebbio levélbe beleírjuk, hogy mit üzentek! Erika (2008.06.15. 09:19) A mi álláspontunk

Linkblog

2008.08.02. 11:18 Ashőfelhő

Interjú Magyar Györggyel, Sanya ügyvédjével a Duna TV-ben

 

Fordulat várható a tavaly áprilisban brutálisan meggyilkolt debreceni önkormányzati képviselőnő ügyében? A napokban ugyanis új, az eddiginél részletesebb igazságügyi szakértői vélemény került elő. Jelenleg az ügy egyetlen gyanúsítottja, az asszony fia előzetes letartóztatásban van. A Közbeszédben Magyar György ügyvéd elemezte a védelem álláspontját.

2007. április 6-án rendkívül kegyetlen módon kioltották Balla Irma debreceni önkormányzati képviselő életét. Korábban azt feltételezték, hogy a laptopjával verték agyon, a legutóbbi szakértői vélemény szerint azonban a gyilkos egy viperához hasonló fém ütőeszközt használt.

Balla Irma fiát egy évvel a tragédia után, idén áprilisban vették őrizetbe, majd előzetes letartóztatásba helyezték. A gyanúsítás szerint nyereségvágyból végzett az anyjával.

A 29 éves férfiról azt mondták: állandó pénzzavarban volt, ami nem egyszer vitához vezetett közte és az édesanyja között. Mindez csak feltételezés. Tény viszont, hogy sohasem tett beismerő vallomást.

A legújabb szakértői vélemény a késő esti órákat határozza meg a gyilkosság időpontjaként. A védő szerint ez hozhat fordulatot az ügyben: ekkorra ugyanis van alibije Balla Irma fiának; Bagaméron szalonnasütésen vett részt.

Magyar György a Közbeszédben elmondta: az új orvos szakértői vizsgálatok a védelem álláspontját erősítik, mely szerint a fiú nem ölte meg az édesanyját.

Az ügyvéd szerint ilyen mértékű brutalitásra, mellyel ebben az ügyben találkoztak, egy hozzátartozó nem képes. Magyar egyebek mellett tagadta, hogy a fiatalember állandó pénzzavarral küszködött volna.

Az ügyvéd a jövőben szabadlábra helyezési kérelmet terjeszt majd be.

 

VIDEÓ ITT!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ssandor.blog.hu/api/trackback/id/tr84597121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása