HTML

Sanya ártatlanságának védelmében

Ez a blog abból a célból jött létre, hogy elmondhassuk, a barátunk, akit április közepén előzetes letartóztatásba helyeztek ártatlan. Bizonyítékok nélkül, nyomásgyakorlás céljából tartják bezárva, és a sajtóban csak a rendőrség megalapozatlan álláspontja kap teret. Olvasd el, hogy lásd: veled is megtörténhet!

Friss topikok

  • belekotty: @Viki: Te teljesen hülye vagy? Nem az ő dolguk keresni. Az dolguk hogy bizonygassák az ártatlansá... (2009.08.17. 07:52) TV2 - Tények
  • Tittyman: Syriana! Már november van és még semmi? Nem engedték ki Sanyit? Előrukkolt valamivel a "rendőrség"? (2008.11.05. 21:13) Kaiser Ede és Hajdu László szerencséje
  • Tittyman: A rádióban már hír, az ügyvédet meg nem értesítik? (2008.10.21. 19:18) Na ugye, megmondtuk!
  • T: Üdv! Kérlek, keress meg az emailemen, kedves Syriana, a weboldalon nem jelenik meg, de elvileg t... (2008.06.27. 13:52) Személyes találkozó
  • Erika: Szia Rico! A legközelebbio levélbe beleírjuk, hogy mit üzentek! Erika (2008.06.15. 09:19) A mi álláspontunk

Linkblog

2008.05.15. 11:46 Ashőfelhő

Pusztába kiáltott szó

Fel van háborodva a meggyilkolt fideszes képviselőnő, Balla Irma fia, amiért anyja megölésével gyanúsítják. A fiatal egyetemista alibije úgy tűnik, megdönthetetlen. Sándor pedig el van keseredve, mert anyját elvesztette, mert ártatlanul ül és mert az egzisztenciáját is tönkretették a rendőrök. Egyetemi vizsgáit nem tudja letenni az előzetesben lévő fiú, és a diákhitelt sem tudja fizetni.

 

A brutális kegyetlenséggel tavaly meggyilkolt debreceni fideszes politikusasszony, Balla Irma fia tagadja, hogy anyja halálhoz bármiféle köze lenne. Sőt, az egyetemista fiú, Sándor fel van háborodva, hogy szerinte a rendőrség, miután egyértelműen kudarcot vallott, 13 hónap után őrá akarja kenni a kegyetlen tettet. Sándor anyja halálát még fel sem tudta dolgozni, de emellett az is hatalmas gondja, hogy a debreceni nyomozók most őt is tönkre teszik. A fiatal egyetemista, mivel börtönbe vetették, nem tudja letenni a vizsgáit. Ráadásul jövőre a szak, amelyre jár(na), meg is szűnik. Aztán, hogy a gond csőstül jöjjön: az előzetesben lévő fiú már a diákhitelét sem tudja törleszteni.

"Felháborító ez az egész. Nem tudom miért akarnak engem tönkre tenni a rendőrök. Miért akarják rám kenni? Így könnyebb azt mondani, hogy megoldottunk egy ügyet, bármi áron, ártatlanok bemocskolásával is akár" - mondta Sándor.

Az tény, hogy több mint fél tucatszor tett tanúvallomást Balla Irma fia és úgy tudjuk, az ott elmondott alibijeit a rendőrség már leellenőrizte. Sándor pedig nem hazudott, azaz megdönthetetlen alibije van. Az is tény, hogy a fiú ruhái között olyan nem volt, amely vérrel lett volna szennyezett. Igaz, a nyomozók találtak a meggyilkolt képviselőnő és a fia ruhái között kevert anyagmaradványokat. Kérdés, ez mire lesz elég.

"Én úgy gondolom, a rendőrség ezt a feltételezést, miszerint Balla Irmát a fia gyilkolta meg, egészen biztosan nem fogja tudni bizonyítani. Ez már most látható. Megdönthetetlen alibije van ügyfelemnek. Vannak furcsaságok az ügyben a rendőrség részéről. Többek között kértem iratokat a rendőrségtől, ennek már lassan két hete, de még nem érkeztek meg. Igen lassú a posta Debrecen és Pest között... Egyéb részleteket az ügyről nem mondhatok, a nyomozás érdekei miatt" - közölte a STOPpal, Magyar György ügyvéd.

A rendőrök ,úgy tudjuk, arra nem igazán tudtak magyarázatot adni, hogy ha Sándor gyilkolta meg édesanyját, akkor miért tüntette el anyja telefonját és miért kereste azon többször is. Miért tüntette el az MP3-as lejátszóját, és miért lopta el debreceni lakásuk kulcsát? A gyilkos ugyanis ezeket vitte el, a többi értékes vagyontárgyat a helyszínen hagyta.

Forrás: http://www.stop.hu/articles/article.php?id=321687

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ssandor.blog.hu/api/trackback/id/tr38470591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása